Erkek Giyimde Kol düğmesi inceliktir

6 Haz

Erkek Giyimde Kol düğmesi inceliktir

Giyiminize şık ve nostaljik bir hava katmak isteyen beylerin göz alıcı tercihlerinden olan kol düğmeleri şüphesiz ki beylere apayrı bir hava katıyor. Gömleklerin göz alıcılığını arttıran kol düğmeleri, erkek giyimindeki aksesuarlar arasında en anlamlı olanlardan biri olma ayrıcalığını da taşıyor.

Yakın tarihte bayanların eşlerine, sevgililerine kol düğmesi hediye etmesinin bir gelenek olması kol düğmelerinin ayrıcalığını ve anlamını da arttırıyor. Şık giyinmeyi yaşam biçimi haline getirmiş beyler için kol düğmeleri biçilmiş kaftan.

Bayanlar, eğer sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz nostaljik detayları seviyorsa kol düğmeleri onlar için eşsiz bir hediye olacaktır. Geçmiş zamanı yaad edip birlikte iki cümlenin belini kol düğmelerinin şıklığıyla kırmak sizi gerçekten iyi hissettirecektir.

Nostaljik şıklıkla zaman geçirmenizi sağlayacak kol düğmeleri, hayatınızdaki özel insanın sizi her zaman mutlulukla anmasını sağlayacaktır. Bayanlar kol düğmesi bir inceliktir, bu incelikten anlayan beylere kol düğmesi hediye edin.

Pierre Cassi tüm bunların farkında olarak beylerin şıklığı için çalışıyor. Beyler siz giyinimizle eşsiz bir görünüme kavuşun diye birbirinden güzel kol düğmelerini Pierre Cassi sizin için tasarlıyor.

Pierre Cassi’nin yeni kol düğmelerine bir göz atın ve kendi zevkinize uygun olanlardan kendinize seçin ve nostaljik rüzgarları siz de yaşayın. Standart kol düğmelerinin yanı sıra metal kol düğmeleri de üreten Pierre Cassi’de kendi zevkinize uygun kol düğmelerini mutlaka bulacaksınız.

 

beyazkoldugmeli-gomlek damatlik-koldugmemodelleri ismeozel-koldugmesi koldugmeli-gomlekler
Tamamı

Yorum bırakın